torsdag 7 november 2013

Nyheter i våra gamla jaktmarker

Vi rör oss inte så ofta på väster längre, det blir nästan bara när vi är på vårdcentralen.

Mycket gott att välja på
hos Restaurang Indigo
Som idag när vi vaccinerade oss mot årets influensa. Vi har visserligen aldrig haft riktig influensa, men dels är det gratis, dels är man mer mottaglig som äldre och dessutom så skulle man bli sjuk så tar det längre tid att bli bra nu när man är äldre. Vi tog en promenad till vår vårdcentral där vi förra året stod i kö nästan två timmar, i år köade vi inte just mer än fem minuter. Så vi fick gott om tid att promenera lite sakta hemåt.

Restaurang Stadsparken
Det har hänt mycket i våra gamla kvarter sen vi rörde oss där dagligen. Nya affärer och nya matställen. Framför allt blev vi intresserade av Restaurang Indigo, tapasbaren. Så här på en fastedag i 5:2-livet blev man extra sugen, vi gör ett besök där asap. Nere vid Svartån börjar också en ny restaurang ta form. Det är på tiden, den gamla revs 1971. Blir den nya klar till våren? Hoppas det, men det kommer så mycket nya matställen hela tiden så vi hinner inte med att prova alla.

Sen skulle jag ha nya handskar och hittade några riktigt fina och sköna. Bruna eller svarta funderade jag på innan jag såg prislappen, 699 kr. Nä, så dyra handskar har jag aldrig köpt och det skulle vara riktigt dumt att göra det. Aldrig att ett par handskar överlever en hel säsong för mig, jag lägger alltid ifrån mig dom nånstans och glömmer dom. Så det fick bli ett par för 249 på Kapp-Ahl i våra nuvarande jaktmarker, Kvarteret Igor.

Tapasbaren hade en läcker meny, så det blir väl en runda snart igen i våra gamla kvarter. Och nyvaccinerade kommer vi att hålla oss friska i vinter.    
  
 

1 kommentar:

  1. Kan varmt rekommendera Indigo, var där med några gamla arbetskamrater igår. Jag är mycket nöd med dom fyra små rätter som jag åt.

    SvaraRadera