tisdag 12 november 2013

Vicken dag, tur att det inte är så här så ofta

Vi vaknade rätt tidigt. Margareta skulle till gymmet så jag gick upp jag också. Vad skulle jag göra idag då?

Springa? Nej, jag var inte så sugen idag, men en promenad till stan kanske, det är alltid kul. Jag skulle bara kolla en sak på datorn... Så jag kom inte längre innan Margareta kom hem.

Lite Jansson var positivt
Kaffe med påtår och en macka, och sen tänkte jag äntligen gå ut en stund, men då började det regna. Så jag blev kvar i fåtöljen med några tidningar i stället. Och surfplattan. Sällan jag läser böcker på dagtid men vi har många tidskrifter som passar bra att läsa på dan.

Lite Jansson från kylen blev en lättlagad lunch och så var det dags för tvättstugan. Fyra maskiner. Och mellan varven var det kaffe igen förstås. Och surfplattan. Och datorn.

Och så gick den eftermiddan tills det blev dags för Margareta att fixa kvällsmaten. Jag tror inte hon egentligen vill att jag ska hjälpa till med det så jag höll mig undan, jag fick ta disken i stället, så jag läste lite till och knappade lite till på datorn, surfplattan och mobilen....

Som tur är är det rätt ovanligt att vi har det så här, det är rätt trista dagar om man ska vara ärlig. Som sen avslutas med ett par timmar framför TV:n....

Lycka till Ankan! 
Det positiva är väl ändå även på såna här dagar att man har lite elektronisk kontakt med yttervärlden. Några mail blev besvarade och så fick jag ett SMS från Ankan i "Per Angusta Ad Augusta"  Lite stil på ungdomarna som har latinska namn på sina lag i dataspelsvärlden.

Inte skäms jag för en och annan sån här dag också, det har man väl rätt till som pensionär, men det får inte bli alltför många. Och i morrn är det jag som ska till gymmet, det blir en bra start, och sen kommer det att bli en riktigt aktiv dag hela dan som ger uppslag för en massa intressanta blogginlägg! Helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar