söndag 6 februari 2011

Jag börjar få ordning på min nya mobil

Jag var nog mest förvirrad när jag packade upp min Sony Ericsson X10 Mini Pro, jag kunde knappt ringa på den.

Men det är förstås med den som med all annat: allt tar sin tid. Nu har det gått några veckor, och nu skriver jag tom ett inlägg för bloggen på den - jag hittade en App som passade. Lite småttigt med det lilla tangentbordet, men det funkar. Men vad är Appar egentligen och vilka ska man ha? Jag saknar kafferumssnacket på jobbet där man lär sig sånt här, kan fråga dom som vet.

Batteriet tar fort slut - sätt den i laddarn så fort du inte använder den! Och hur tar man bort språkknappen? Det ska jag forska i idag - jag byter till bosniska stup i ett. Men annars börjar gilla min lilla röda. X10 Mini Pro.
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 kommentarer:

  1. Låter som att du gör bra framgång med din nya mobil! Appar kan man säga är motsvarigheten till en PC:s program men som i mobilen ofta fokuserar på en viss funktion. Exempel på en bra app är TV.nu som är en TV-tablå i mobilen.

    Hur länge räcker batteriet för dig ungefär?

    SvaraRadera
  2. Jorå,jag har laddat in några appar och det finns ju lite att välja på. Men batteriet måste laddas minst en gång varje dag, jag knappar kanske lite för mycket på den..

    SvaraRadera