fredag 4 februari 2011

So many races - so little time

En reklamslogan till oss joggare jag läst nånstans, från Nike tror jag, Eller var det Acics? Den passade i alla fall idag när jag läste resebilagan i tidningen.

Det var gott om "vanliga" resor också, jag ska läsa den här bilagan ovanligt grundligt för några resmål såg lockande ut, men det som framför allt var intressant var sidorna om löparresor.


imageJag har haft så många planer om realistiska och orealistiska löparresor, men de flesta har jag avskrivit, klockan tickar...  Några har varit lite för dyra eller för tidsödande, men några löparresor med tuffa marathonlopp står fortfarande kvar på listan. Och nu idag läste jag om några halvmaror - såna ska jag väl kunna klara i 10-15 år till? Den där halvmaran i Lissabon tände jag på direkt och det tror jag att Margareta borde kunna klara också. Det är faktiskt inte försent att anmäla sig redan till årets lopp i mars, men jag hinner nog inte fixa det, jag har för mig att jag har tvättstugan den dan. Jag får se...

Men man behöver en kick för att börja tänka och jag fick en kick av dagens resebilaga - nu ska jag ta ett planeringsmöte med Margareta.  

   So many races - so little time
            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar