onsdag 14 september 2011

Nu har det hänt igen

Många kort att hålla rätt på
Men jag vet att jag inte är ensam - jag tror det händer alla nån gång. Jag glömde Konsum-kortet i affärn.

Det skämmiga var bara att det bara var några veckor sen det hände förra gången. Då fick jag inte tag på kortet så jag fick beställa ett nytt som redan nu alltså är borta igen redan efter första användningen. Men jag hade tur den här gången, det ligger hos Kundtjänst så jag ska ta cykeln dit och hämta tillbaka det i kväll.

Gym-kortet var borta för nåt år sen så jag fick ta ut ett nytt för en hundring, och så glömde jag bensinkortet stup i ett i början när kortautomater kom, men nu är ju dom automaterna omprogrammerade så att det inte går att glömma kortet, vi var många i början som lämnade kvar kortet i tankautomaten efter tankningen. Annars är jag nog inte glömskare än folk i gemen. Ja, plånboken och nycklarna letar jag jämt efter, men jag hittar dom alltid. Hittills. Och en stor del av arbetstiden gick åt att springa runt och leta efter nån pärm jag ställt ifrån mig, men glömsk och slarvig? Inte jag va´?

Men det är säkert dags att programmera om kortautomaten i Självbetjäningskassan, det är där mina kort har försvunnit. Det ska jag säga till dom på Coop Forum i kväll.

Och yngre folk än jag gör tavlor med sina kort. Som han som innan semestern gömde alla kort i villan på ett säkert ställe. Bara det att vid hemkomsten hade han totalt glömt var korten var gömda, så det var bara att beställa nya. Så skulle jag aldrig kunna göra, eller vad tror du Calle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar