torsdag 1 november 2012

Dålig produktutveckling

Det är ju ingen överdrift att säga att det kommer mycket tekniska nyheter. Elektronikprylar, foto etc. Vilken utveckling!

Men så finns det produkter som inte utvecklas alls. Jag börjar förstå att också jag kommer att få problem med att öppna lock och sånt, ja det har jag redan. Kom att tänka på det idag när jag skulle tanka bilen. Locket hade sugit fast så där som det gör ibland, och inte får man riktigt tag heller, tom mina små frökenhänder är för stora för att få riktigt tag runt locket. Visst lossnade locket till slut, men när man blir lite svagare i nyporna kommer det här att bli riktigt svårt.

Inbrottssäker
Och häromdan fick jag öppna filmjölken med verktyg, plastskruvlocket satt stenhårt och inte ens svordomar hjälpte.


För någon månad sen kämpade jag med syltburken och fick ta hjälp av både Casper och Ellen som försökte hjälpa till med en sked under plåtlocket för att få lufttrycket att släppa. Vi hade problem alla tre innan någon lyckades. Vem det var minns jag inte, kanske tom det var Margareta, hon är stark i nyporna.

Men problemet är att det här borde förstås inte vara ett problem. Man ska väl inte behöva träna på gym för att kunna öppna syltburken. Om bensinlocken är bättre på nyare bilar vet jag förstås inte, min fransyska är över 10 år, men filen och sylten behöver man allt produktutveckla.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar