måndag 19 november 2012

Overkill

Jag skulle bara gradera ner min profil hos Swedbank, men nu har jag inte kommit åt mina pengar på en vecka.

Jag gillar färgen och den vita duvan
Det var en månadsavgift på 50 kr som jag ville stryka så jag gjorde ett sällsynt besök på banken och förundras varje gång att det är så mycket folk där. Nu hanteras ju inte ens kontanter längre på banken, vad gör folk där.

Nåja, jag tänkte alltså stryka en tjänst för att tjäna den där femtilappen. Mycket pengar för en panschis, det är ju lika mycket som Borg och Alliansen ger oss pensionärer i skattesänkning som lockbete inför nästa valrörelse. Två tjejer blev engagerade i mitt ärende, tre samtal ringdes, jag fick en tjock bunt papper med nya villkor att läsa igenom och det hela skulle godkännas på ett par tre ställen. Hela proceduren tog över 20 minuter och avslutades med att mina bankkort och kontokort jag hade i banken högtidligt klipptes itu. Nya skulle komma om några dar så jag sa att jag klarar mig fint några dar utan några kort.

Och redan efter två dagar fick jag mina nya kort, och speciellt bankkortet var riktigt snyggt. Men jag är fortfarande utan koder till mina kort. Får jag dom inte i morgon går jag ner till banken och är sur, inte trodde jag det skulle vara så omständligt att stryka en tjänst..  

        

1 kommentar: