onsdag 25 november 2009

Gratis på Internet


Det har ju blivit så att allt där ska vara gratis. Man blir lite irriterad tex på dom där tidningarna där man måste vara prenumerant för att kunna läsa deras nättidning. Gratis ska det va!

Och musiken och filmer ska vara gratis som Spotify & Voddler tex, och är det inte gratis så laddar man ner ändå. Jodå, jag har gjort det jag också från The Pirate Bay men bara några enstaka gånger, men just det borde väl ha minskat nu när man riskerar att någon ringer på dörren med en räkning. Och lite humor var det att piraterna blev av med sin logga, den blev inregistrerad av ett annat bolag. Gratis från Internet.

Och massor av gratisprogram finns det ju som är minst lika bra som dom som kostar pengar, idag laddade jag ner Audacity 1.3 för att mickla med ljudfiler. Ett avancerat program som ser riktigt proffsigt ut, och på svenska dessutom. Finns säkert andra som är bättre men det här kommer att räcka för mig.

Så nu har jag en funktion till att lära mig, men här ska jag bara lära mig det allra enklaste. Och det var ju bra att det var gratis.

1 kommentar:

  1. Gratis är gott!
    Jag samlar på tips på bra gratisprogram. Är du intresserad är du välkommen på ett besök!

    SvaraRadera