tisdag 17 november 2009

Riktigt skönt väder


Hela Sverige hade temperatur mycket över normalt igår. Det ska man förstås vara bekymrad över men för stunden är det rätt skönt.

Snart nog börjar väl dom långa kalsongernas natt, och som joggare "typ långdistans" gillar jag att det är rätt milt ute. Möjligen var det lite väl blött idag, man fick hoppa kråka över vattenpölarna i spåret, och efter första timmens sköna lunkande började det regna lite väl mycket också, men är man väl ute när det börjar regna gör det inte så mycket, och det var ju milt i alla fall.

Stockholm Marathon är slutsålt redan i mitten av november fast dom har ökat maxantalet till 20000! Det har väl nästan fördubblats sen min premiär för 12 år sen. Det är inte klokt så populärt det är med långlopp. I New York är det slutsålt flera år i förväg, och nu har väl alla riktiga städer en mara. Sala hade premiär i år, men i Västerås är det redan nedlagt, det var för taffliga arrangörer.

Så för min del får det gärna dröja ett tag innan snön och kylan drar in. Även om man borde oroa sig över att det onormala börjar bli normalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar