lördag 7 november 2009

Miss i instruktionsboken


Vi har en jättebra skrivare till datorn, Canon MP620. Rekommenderas. Bra utskrifter, lätt att skanna. Vi har haft den ett halvår.

Men nu har jag stött på pumpen. En färgpatron är tom och måste bytas. Men det klarade jag inte av i morse. Det skulle jag aldrig erkänna, men som tur är det väl knappt nån som läser min blogg så det är väl OK att avreagera sig lite här. Men pinsamt är det. Jag höll på i 20 minuter innan jag gav upp och åkte till Stentorpet.

Onlinehandboken beskriver så mycket, ett speciellt avsnitt bara om vilka färgpatroner och så, men hur i h-e gör man för att byta dom. Har dom helt enkelt glömt att ta med det i handboken?

Billiga skrivare kan man ju köpa nya när bläcket är slut, men den här är rätt dyr, så det är inget alternativ. I värsta fall får jag väl bara i förbifarten be Margareta byta den, hon kanske ser direkt hur man ska göra, och då behöver jag inte göra bort mig.

Men nog har dom på Canon gjort en miss. Hur enkelt det än må vara till slut så måste man ju kunna hitta det här i handboken tycker jag.

2 kommentarer:

  1. Ha - våran skrivare tycker jag är precis tvärtom... Bökig att scanna med men underbart enkel att byta patroner. Ellen bytte själv patroner i veckan!

    SvaraRadera
  2. Jodå, till slut var det lätt på den här också. Men luckan är så genialt dold att jag kan gömma kassaskåpsnyckeln där, den är omöjlig att hitta.

    SvaraRadera