fredag 25 maj 2012

En gång ingen gång

Fel två gånger irriterande, men fel tre gånger är underkänt, då blir t.o.m. jag arg.

Tidningsröret var tomt i onsdags, vår första morgon som Stentorpsbor den här sommaren. Och inte bara tomt, det var helt borttaget! Vad har hänt, ska vi hämta vår tidning nån annanstans? Jag gick en vända längs med byvägarna, men inte har jag tänkt på att det sitter nåt tidningsrör nån annanstans.

Det gjorde det inte heller, och Ove förklarade att nu får vi tidningen i brevlådan, det var så lätt för skummisar att sno åt sig en tidning i rören. Fint, det är ju bättre! Bara det att det var tomt i brevlådan också. Men tidningen skulle komma på torsdag lovade Vlt när jag ringde och klagade.

Det gjorde den inte, det såg lite konstigt ut i datasystemet. Men idag hann dom dirigera ut en tidning med posten så vi fick den i ett-taget i.st.f. på morgonon. Och så skulle vi få den på fredan lovade Märta, men jag var inte lika trevlig i telefon den här gången.

Och nu på fredagmorgonen var det tomt igen! Men nej, jag höjer aldrig rösten och skäller när jag ringer och klagar, men jag var lite mer bestämd idag. Tidningen kommer att komma i morgon, det lovade Malin, om inte dyrt och heligt så i alla fall bestämt. Och tidningen kommer med posten efter lunch idag också. Men surt är det.

Men samtidigt har vi kunnat läsa fullversionen av tidningen på nätet, så det kanske är ett I-andsproblem. Men i morgon, lördag så har vi tidningen i brevlådan, det har Malin på Vlt lovat. För blr det fel en fjärde gång kanske jag måste skälla, och det vill jag inte!

    

    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar