lördag 26 maj 2012

Lätt att sabba ett gott renommé

Man får visst inte många sekunder att göra ett gott första intryck, men det går fort att riva ner ett gott omdöme också som Alina Devecerski sjunger i årets sommarplåga "Flytta På Dig". "Du river bara ner" sjunger hon. Nu är det Vlt som rivit ner det goda omdömet och även min Klippo som jag varit så stolt över tidigare.

Tidningsbudet i Möklintabilen har på fyra morgnar och med fyra reklamationer som följd fyra gånger i sin rapport noterat att han/hon inte hittat vår postlåda. Otroligt! Stentorpets brevlådor består av en rad med nio brevlådor där det står Widmark på en. Vore jag tidningsbudet skulle jag chansa på den, men för att hjälpa till har jag mailat den här bilden till Vlt (och Prolog som delar ut tidningarna) och tipsat om att den fjärde från höger är den rätta.

Det här har fungerat i 8-10 år tidigare, men inte i år. Undrar vad det egentligen beror på? Ful färg på brevlådan? Nonchalans? Det blir spännande på måndag, då ska Margareta få ringa!

Sen är det vår Klippo. 7000 kr, modellen som är så bra att den går i arv i generationer enligt reklamen. Den har tre reglagekablar och första året fick jag byta två som hade gått av - ingen garantireparation, 875 kr "för det måste du gjort själv" sa Elman i Västerås. Nu, andra året gick den tredje av. Dj-r. Finns kabeln att köpa här i Sala? Jag åker ner till Järnboden direkt och kollar, men jag tvivlar....

Men det blir nog inget slagsmål mellan våra arvingar om vår Klippo!       
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar