onsdag 30 januari 2013

Jag ett modelejon!

Moderiktig tröja
Bäckis var "damfotbollslandslagets Erik Hamrén" på 90-talet och han är också, liksom Hamrén, rätt modemedveten. Kanske inte i Three-Piece-Suit direkt men snyggt brukar det vara.

Nu hade han nya träningskläder idag på onsdagsspinningen i snygga vårfärger, T-shirt och byxor i matchande färger, orange och grått. "Snygga kläder" sa jag och Bäckis kontrade med att påpeka att det inte var konstigt att just jag kommenterade kläderna, "du är ju alltid så snyggt klädd" fick jag höra. Det var ju kul, men i ärlighetens namn är det Margareta som ska ha beröm, jag har nästan aldrig köpt kläder på egen hand. Jo, mina senaste Levis och tre par Levis-strumpor köpte jag för några veckor sen. Men skjortorna på Dressman valde Margareta ut.

Jag har åldrats 10 år sen bilden togs,
 men skjortanhåller stilen!
Annars är det flera som brukar komplimentera min gula träningströja, tröjan som Finisher i 2012 års Stockholm Marathon. Det klargula färgen bryter av alla svarta och mörkblå tröjor som vi gubs och gums annars har på spinningen. Och i år blir det mycket färg, det har jag hört trendspanare sia om på TV så Bäckis och jag är rätt ute. Våga bära färg! Även gula accessoarer är trendiga i år, det kommer jag tillbaka till i vecka sju.

Sen måste jag nämna att Bäckis lagt ett bud på min rutiga favoritskjorta med tryckknappar jag bara bär vid högtidliga tillfällen. Köpt för kanske 10 år sen (!) har den fortfarande sin plats i garderoben, men jag säljer inte förrän priset år det rätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar