måndag 10 augusti 2009

Facebook


Jag är förstås med på Facebook, men inte så aktiv där. Jag har inte hittat så många av mina gamla vänner där så jag tittar bara in då och då.

Och idag ser jag en redovisning över vilka åldrar som är med på Facebook:

I 20-årsåldern är nästan alla med, men sen minskar det hela vägen uppåt och min åldersgrupp, 65+, är inte ens med i statistiken, så få är vi gamlingar som har ett konto på Facebook.

Och jag vet, vi borde inte hållas där alls, vi har ju PRO:s Pensionätet och Ulf Elfvings Silvergen, men jag kan inte låta bli att prova det som är modernt - man vill ju hänga med - så nog knappar jag lite på Facebook i fortsättningen också.

Och jag brukar pusha på mina bekanta att göra det också men det känns nog lite fånigt för oss gamlingar att skriva trams på nätet - är vi för seriösa? Eller försiktiga?

Jag vet inte, men jag har letat efter alla gamla vänner och skolkamrater jag kunnat komma på, men har inte hittat en enda en på Facebook, men dom kanske dyker upp senare på Pensionätet eller Silvergen. Och några har jag hittat på Skype och Live Messenger, så vi hänger med men på olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar