måndag 17 augusti 2009

Vilken VM-uppvisning!

Usain Bolt i all ära, men min löparfavorit heter Kenenisa Bekele från Etiopien. Och han vann förstås 10.000 meter ikväll i Berlin.

Det kommer väl nya stjärnor efter honom också med tiden, men det kommer nog aldrig mer någon som kan springa så snyggt som Bekele. Det är så vackert att se honom springa så man blir alldeles tagen. Det ser ju inte ens jobbigt ut när han springer, han blir nog aldrig ens svettig och karln är ju snygg också. Hoppas han ställer upp på 5000 meter också, han är visst anmäld.

Men hela gänget från Jamaica är ju också underbara att se. Bolt förstås men också tjejerna, framför allt Shelly-Ann Fraser med sin raketstart. Henne var det lätt att tycka om, hon blev ju så glad när hon vann!

Och på lördag 22:a har mina marathonkollegor sitt lopp. Men inte är väl Gebrselassie med då, en annan av mina favoriter? Han satsar väl på den vanliga Berlinmaran i September i stället då det finns så stora pengar då att tjäna för honom. Men jag ska kolla på lördag förstås, det finns ju många andra som också kan springa fort. Och tjejerna springer den 23:e med Paula Radcliffe. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar