måndag 3 augusti 2009

Tidningen Vi

Jag trivs bra i Spanien - jag skulle gärna vilja vara lite mer där. Så jag kämpar på för att lära mig mer av språket.

Inte för att jag varit där så ofta men det har alltid varit trevligt när vi varit där - lättsamt, god mat, sol, välordnat, mycket kultur och mycket att se. Det var ju länge sen det var billigt för oss svenskar att åka till Spanien men nu är det ju dyrt för oss vart vi än åker.

Och nu såg jag i senaste Tidningen Vi på deras resesidor en artikel där dom rankade de 6 bästa platserna i Spanien.Jag ser vi att vi redan besökt 5 av dem - nu måste vi snarast klämma den sjätte också.

En kul artikel i tidningen handlade om Sanslösa sängar - Hästens i all ära men här fick man se och läsa om mycket roligare sängar, som den här i blått och guld. Favoriten fick annars bli den på hjul som ägaren rullar runt till ett lugnt ställe i trädgården när sommarhuset är invaderat av barn och barnbarn. Något för oss i Stentorpet?

Och Reseklubben i tidningen ordnar så intressanta resor. Jag skulle vilja vara med på varenda en, men åtminstone min favoritresa där skulle jag vilja göra när spargrisen blir lite mer välfylld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar