fredag 18 juni 2010

Aroscupen igång

Jag såg Sollentuna Uniteds första match P12. Dom fick stryk av finnarna men det var kul ändå.

12-åriga grabbar som ska tänka taktiskt och ha överblick över en jättestor plan. Bitvis gick det riktigt bra men nog tar det några år att kliva upp från småplanerna som dom spelat på hittills. Det är bara att fortsätta träna.

Man ser massor av fotbollsungar i stan, både killar och tjejer, och en hel massa ledare som offrar både pengar och semesterdagar för barnen, suveränt! Utan ledarna skulle det inte bli nånting.

De flesta ungarna drömmer väl om landslag och proffsliv i Spanien med miljoninkomster, och det är klart, även Zlatan har börjat i ungdomslag, men proffslivet blir nog bara en dröm för de flesta. Dom där extrema begåvningarna är så sällsynta, men varenda en av dom som spelar i Aroscupen ska väl ändå ha roligt hoppas jag.

OK, finnanrna var för svåra men nu ska vi ta IFK Eskilstuna, dom kan väl inte vara så märkvärdiga. Och i morgon blir det Bälinge, det låter också som en säker seger. För hur det nu är så är det roligare om man vinner ibland också.              

1 kommentar:

  1. Bra att laget fick en hejaklack! Vi hoppas fortfarande på att få se en match på söndag - men vi får väl se hur formen tar sig!

    SvaraRadera