fredag 25 juni 2010

Wild Kids i Stentorpet bara växer

Årets Wild Kids på Stentorpet i Sala har gått i mål. Tävlingsledningen pustar ut.

Efter nitton deltävlingar stod Casper som segrare på det smått otroliga resultatet 180 poäng! Nytt Stentorpsrekord. Och både Ellen och Clea satte rekord i sina åldersklasser, så det var genomgående hög klass på insatserna.

Det mest dramatiska idag var nog när Casper i löpartävlingen missade vändpunkten och kom ända till hundpensionatet innan han kom sig för att vända. En säker seger blev en försmädlig sistaplats. Men c'est la vie. Han tog hem slutsegern i hela tävlingen ändå.

Cleas bästa gren var frågesporten där hon visade prov på en imponerande detaljkunskap i frågorna om sin farfar, och Ellens bästa gren var "Kast med liten boll över lekstuga" medan Casper var speciellt stark i  "Kyparracet". Populäraste grenen var annars blindtestet på diverse godissorter där alla visade goda kunskaper och de fortsatte självmant testandet även efter att själva blindtestet var avklarat.

Och då det verkar finnas ett visst intresse för idéen hos kreti och pleti, bl.a. hos barnfamiljer inom försvaret i Uppsala, pågår redan planeringen för kommande år men då behöver vi nog hyra in oss i Söderstedts lagård i Viksberg. Och kanske även dubbla deltagaravgiften. I år räckte en liten fin sten, men det blir nog i så fall två halvstora  stenar nästa år.

Diplomen och priserna blev utdelade på banketten efter tävlingarna, alla verkade nöjda tyckte jag. Anmälningar till Wild Kids 2011 mottages vänligt men bestämt.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar