måndag 16 december 2013

Hoppas det blir snålt tilltaget på festen

Det var inte så optimalt med en julfest på en 2-dag i mitt 5:2-ande. Jag får väl peta i maten.

Vi har varit väldigt noggranna, Margareta o jag, allt sen vi började vår nya livsstil för snart ett halvår sen. Inte syndat en enda gång tror jag. Tom så att när jag av misstag råkade ta emot ett smakprov, en liten munsbit, i affärn i torsdags så smög jag ner den oäten i sopsäcken!

Kören har julfest
Men nu just idag är det julfest och jag har redan betalt 150 kronor för det hela. Inte tänkte jag på att det var en halvfastedag när jag såg  infon och nu är det för sent att backa. Känns dumt att bara gå dit och be om en doggybag och sen gå hem igen och spara maten till i morrn, jag får synda lite idag med maten och hoppas bara att det inte kommer fram till själva övergeneralen för 5:2-metoden,  Michael Mosley. Tänk om man får en prick i protokollet.

Big Daddy, det var han som börja!
Men nåt julbord är det inte, det var längesen jag åt ett sånt mer än på julafton förstås. Nej lite rostbiff tror jag man sa, och till det lite sallad kanske. Potatisen kan man ju spara utan att det ser skumt ut. Pepparkaka till kaffet? Det kan jag också skippa, så nu när jag tänker efter kanske det inte blir farligt. 4-500 kalorier är OK, jag får hålla koll!

Det är kören som firar sin första termin så jag vill gärna vara med, för nog blir det väl en hel del sång mellan tuggorna. Och det blir minst 100 välsjungande damer och jag hoppas att vi blir några bassångare också. När jag tänker efter så tar jag möjligen en liten potatis när ingen ser och förresten Michael, du har ju börjat med 6:1 har jag hört så kom inte här och snacka!      


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar