torsdag 19 december 2013

Vad hände 2013 och vad kommer att hända 2014

Fd stallet i Orosei. När middan var slut blev jag körsångare
Det är lite väl tidigt för det här inlägget. Den seriösa årsredovisningen kommer senare, det här är bara en liten knuff för mig själv att börja tänka på den traditionella årskrönikan framåt själva nyåret. Och en sedelärande tankeställare om hur tillfälligheter spelar in.

Vi satt där i värmen nere på Sardinien och sjöng och gestikulerade till Owe Törnqvists "Dagny" utan att jag kunde ana att det skulle vara starten på en ny karriär inom Showbiz. Ett exempel på hur svårt det är att sia om framtiden och kanske också en tankeställare att ta chansen att prova något nytt. Förlåt om man låter som en småskolefröken, men det är väl sant. Säger en som ofta varit lite för försiktig.

En extra bonus för Utsiktsbloggaren är den självpåtagna rollen som Facebook-redaktör för körens Facebooksida "Rock Everybody"  som kommer att bli viktig för alla i kören och som samtidigt är ett kvitto på att inte alla gamlingar är så rädda och försiktiga,´som min gamla förening var. Dom ville absolut inte synas på Sociala Medier.

Det här var bara en enstaka grej från 2013 för att få till dagens inlägg och för att komma igång och tänka, och inslag om kören kommer det säkert att bli många fler under 2014, kanske för många? Vad kan hända mer 2014? Och vad mer var bra från 2013? Jag får tänka lite under helgerna och återkommer här från Utsikten. Jag ska också tänka ut några verser till på det här lilla grötrimmet:    

Midvinternattens köld är hård
Rockkörens stjärnor de glimma
Ungdomsmusiken vi fått i vår vård
Får redaktören på Fejan att rimma

Ett par tre verser till kanske det blir. Pärlor till kulturlivets fromma som kommer att publiceras och kunna avnjutas på Rock Everybodys Facebooksida för alla våra Gillare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar