fredag 14 februari 2014

En tur till stugan med övernattning

39 kronor hos Telia
Vintern får gärna vara slut. Joggingrundan häromdan i blekt solsken satt fint, vårkänslorna började spira direkt. Det var visserligen lite gråare igår, men nu släpper jag inte vårkänslorna och ser nu bara fram mot vårfåglar och vårblommor. Vi tog en tur till stugan igår.

Men väl där såg jag väl inte till några egentliga spår efter våren. Inga vårfåglar än, men våra talgoxar, blåmesar och nötväckor är trogna och fick sin mat. Och just när vi skulle ta vår promenad började det snöa blött och obehagligt så vi blev kvar i stugan och hyrde Moodyssons Vi är bäst istället, vilken trevlig film! Fullpoängare, kaxiga 13-14-åringar och filmen slutar med "Hata, hata Västerås!". Men det var inte så allvarligt, en riktigt fin ungdomsfilm som även värmde två seniorer i fritidshuset.

Det bästa så här års i stugan när det är lite ruggigt ute är att sitta vid brasan och ha det skönt i värmen. I år har vi "hur mycket ved som helst", vi har mest haft skräpved senaste åren. Men i år har vi har ingen ransonering så vi eldade rejält och hade det skönt i värmen, man saknar en kamin hemma i lägenheten! Men torsdagen är en "två-dag" så det var magert med kaloriintaget, det tar vi igen idag.

#blogg100 nr 18 - 92 to go

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar