torsdag 13 februari 2014

OS i Sotji och TV

Viasat har ju TV-rättigheterna från OS i Sotji. Turerna kring hur det kunde bli så kan jag inget om men det är himla dumt att inte SVT sänder, eller åtminstone SVT och TV4 tillsammans som dom gjort ibland. Men en fördel finns det med att Viasat sänder - jag får mer tid till annat. Jag kollar inte så mycket som jag skulle gjort annars.

Alla snackar Sotji
Vi har tillgång till TV3 och TV10 och visst ser jag ett och annat och Carolina Klüft är rätt duktig med studiosnacket, men så skulle jag kolla Popsen i hans program i tisdags kväll med summeringen av tisdagens dramatiska skidfinal med två svenskar på medaljplats, men nej, där fick SVT inte visa rörliga bilder. Pengar, pengar. Så jag har en liten privat bojkott av Viasat. Våra Viasat-kanaler i stugan är uppsagda, men jag kan visst använda Viaplay i mobilen ända fram till i maj skrev dom, men nix - nu är Viasat på svarta listan så det får vara.

Kanalerna som ingår i hyran här hemma i stan är med mitt sätt att resonera OK att titta på, så hockey kommer jag att följa om det går bra för Sverige, det får räcka. Det blir samma sak med Viasat i OS i Rio 2016, så den slipper jag också att se. Det går bra att lyssna på radion i stället.

Fotbolls-VM i sommar delar SVT och TV4 på så det kommer jag att kolla mer från även om inte Sverige är med, men från Sotji blir det bara fragment. Hur går det sen med filmer till årskrönikor och sånt? Nä, det där med sport i Viasat var ingen höjdare.

#blogg100 nr 17 - 83 to go

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar