onsdag 12 februari 2014

Lunchkollen rekognoserar

Min kollega på Vlt gav häromveckan fem gafflar till en ny restaurang på Lillåudden. Jag har inte hunnit prova den än, men i det sköna vädret tog vi en rejäl promenad igår Lillåudden runt och kollade dels var restaurangen låg och dels hur det går med de senaste byggena.

Plats ute i sommar. Mot Mälaren.
Dom har byggt mycket på Lillåudden och jag skulle inte ha nåt mot en lägenhet där med utsikt över Mälaren. Så nära till tåget så det är säkert många Stockholmare som hamnat där men det är lite längre till stan för oss så det är inte så att vi riktigt går och sneglar på en bostad där. Och så är det allt lite väl dyrt för oss.

Vad ska man välja...
Men Bistro du Lac hittade vi. Inte många lunchställen som får full poäng av Vlt så jag måste dit och äta asap. Idag hade vi redan ätit en suverän broccolisoppa hemma så det var inte akuellt idag, men luchmenyn som Margareta kollade såg också suverän ut, med fisk, kött alternativt vegetariskt för 115 kronor. Lite dyrt för en lunch, men ska det bli fem köttbullar i min test så förstår jag att det måste  få kosta lite extra. Alla rätter finns på både svenska och franska och då väljer jag helt klart från franska menyn, allt låter ju så mycket godare på franska. Moules Frites hade dom också hela veckan, 145 kronor. Undrar om det inte blir det....?

Sen finns det en Bistro du Lac utanför New York också, men det verkar vara en enklare sylta, dom tar bara 11 dollar för musslorna ser jag så vi håller oss till Lillåudden på nästa lunchkoll och nu vet vi vart vi ska gå.

Alla mina lunchkoller finns inte dokumenterade på bloggen men väl i en Excel-fil på datorn, så det blir väl nån form av slutrapport framöver kan tänkas. Bistro du Lac ska få sin dom senast nästa vecka om inte förr.

#blogg100 nr 16 - 84 to go

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar