torsdag 20 februari 2014

Så var det klart då!

Banne mig, min långtidsplan kommer att gå i lås! Det är runt 12 år sen jag satte upp den här planen. 12 år och nu har jag skickat in anmälningen!

Så mycket hade kunnat gå fel på den här tiden, skulle kroppen hålla ända in i 70-årsåldern? Skulle motivationen hålla i sig? Skulle vi ha råd? Jag ropar inte "hej" förrän hela operationen är genomförd men nu har jag skickat in min anmälan till Springtime, researrangören som ordnar resan till TCS New York City Marathon söndagen den 2:a november 2014.

Högerhanden trycker distinkt på Enter
Det här är ingen vanlig semesterresa. Vi kanske i vår livstid kommer att komma till mer exotiska platser än New York en vecka i november, men inte mycket kommer någonsin att matcha min vecka i november 2002 och nu reprisen i november 2014.

Jag brukar ofta ta Jan Malmsjö som exempel. Han har hur ofta som helst framhållit sina två marathonlopp i New York som de två saker som han är mest stolt över i sin karriär! Filmer, teater, musikaler, TV-program etc etc. Och så framhåller han sina två NY-maror som höjdpunkterna!

Nu har jag tryckt på "Enter" och skickat in mina papper. Det var så högtidligt för mig att Margareta fick lov att ta en bild på själva entertryckningen och jag var även tvungen att ägna den lyckliga tilldragelsen ett blogginlägg.

I startfållan sjunger alltid Frank Sinatra och alla 40.000 löparna "New York, New York". 254 dagar kvar - håller min gamla kropp? 

#blogg nr 24 - 76 to go        

2 kommentarer: