tisdag 13 maj 2014

En helt vanlig tisdag, nästan.

Det finns många småfåniga bilder på nätet. Var så god! 
Vad betyder tisdag? Nån asagud? Jag är dålig på den där fornnordiska mytologin och fick googla, alla andra vet väl redan att det har med Odens son Tyr att göra. Nu vet jag också men i morrn har jag glömt det igen.

Idag hämtar vi andan, just idag börjar på allvar förberedelserna inför de första veckorna i juni som i år blir ovanligt kaotiska. Men en hel del är klart och jag tror nog att vi har bra mycket under kontroll. Finns det inte ett språk där "kaos" betyder "möjligheter" eller nåt sånt? Jag har för mig det, tror det, vi har alla möjligheter att få en bra juni även om allt händer just då under några korta veckor fram till midsommar.

"Jobbet" med #blogg100, Stockholm Marathon och 70-årsdagen den 31:a - körsången på Carlforsska - Stentorpsfesten - Wild Kids - Elisabeth lilla nya mm mm! "Det är mycke' nu" som Stefan Sauk sa. Tur att man är så ung, pigg och rask. Blir det nån avslutningsfest för #blogg100 hoppas jag dom väntar till september. Skillnaden mellan positiv och negativ stress är jag lite osäker på, men det här är allt till 99% positiv stress och jag tar min lilla joggingtur nu och kopplar av.

Dagens visdomsord stannar vid det här, jag hinner inte utveckla min stressteori så mycket mer, men en liten dagsvers måste det i alla fall bli. Gomorron.

Tiden rullar alltför fort
Öka, öka, öka farten!

Härmed klargjort: jag bort gjort
rivstart ren  på kindergarten 

(kunde Runeberg skriva "ren" i.st.f. redan kan väl jag också, "Sven Duva - förf. anm." brukar det stå)

#blogg100 nr 73   27 inlägg kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar