fredag 9 maj 2014

Jag utmanar mig själv

12,5 grader 2013. I år då??
Nog är det väl så att man alltid vill förbättra sig. Bli lite starkare, minska midjemåttet, kanske få lite mer pengar på banken, plocka ännu mer kantareller, komma till nya resmål etc etc. Det finns så många mål att förbättra, små och stora.

I Stentorpet idag kom jag att tänka på en sak och nu har jag kontrollerat:

Den 16 maj 2013 skrev jag så här på Facebook:

"Premiärdoppet, 12,5 gr. Skryt förstås, men det är ju därför vi har Facebook." 

Så dokumenterade jag det hela med ett kort där det tydligt syns att jag befinner mig i Viksbergsåns vatten. Den bedriften skulle jag vilja förbättra. Bada ännu tidigare på året alltså.

Jag har visserligen många gånger andra år badat långt tidigare än 16/5, men det har varit odokumenterade bedrifter, nu är det den 16/5 som ska slås och dokumenteras. Jag har precis en vecka på mig! Och det har varit väldigt kallt sista tiden.

Väderprognosen för Stentorpet fram till fredag 16 maj är inte så lovande. Temperaturen verkar sakta, sakta sega sig upp, 5-10-11-13-14 men inte gör det mycket åt vattentempen. Men jag gillar utmaningar! Jag gör mig märkvärdig och utmanar mig själv till att ta ett dopp innan 16:e!

Världens Barn-galan
3 oktober
Nytt rekord på Stockholmsmaran kan jag inte lova, men bättre tid än förra året får det bli. Eller under 5 timmar får bli målet. Jag sticker ut hakan där också.

Det här är två tuffa mål och så ska jag nog komma på några fler mål också att malla mig över allt eftersom. Klarar jag bloggandet ända till 8 juni så är det också ett rejält rekord och ett tufft mål. Jag började redan 26/12 2013 så det blir alltså rejält över 100 blogginlägg i sträck, få se om jag ens klarar av att räkna ut det...

Min insamling till Världens Barn som jag kör i år kan jag inte sätta något mål på, det hänger ju så mycket på andra, men målet är i alla fall att det ska bli "en rejäl slant" till årets insamling, ett utmaning och ett mål så gott som något.

Men ska Utsiktsbloggarn bada?
Vad är det för dum idé?

Ja, det kan väl inte skada
Bryggsäsongen gör entré!


#blogg100 nr 69

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar