fredag 9 maj 2014

Jag känner mig hedrad, blir ett extranummer direkt!

Örjan Widmark är nominerad till Årets Modernaste Pensionär
Så här såg jag ut förra året
Jag fick ett samtal häromdan från en tjej som hade sett mitt namn på nätet! Hon hade läst min blogg och hört att jag varit nominerad till titeln Sveriges Modernaste Pensionär! Det är såna där samtal jag behöver mellan varven när man inbillar sig att i alla fall nåt av allt jag skräpat ner nätet med ändå borde ha nån väl dold substans! Hon ville veta vad jag tyckte!

Samtalet kom från TT! Tidningarnas Telegrambyrå, eller TT Nyhetsbyrån som dom heter nu! Efter en kort liten telefonintervju fick jag ett mail med mina svar så jag kunde kolla och korrigera, hur seriöst som helst. Och så skickades texten ut till TT:s alla kunder där jag redan idag, fredag ser att mina visdomsord dyker upp här och var över hela landet, Expressen, UNT, KK, SMP, Barometern... jag är djupt hedrad och ser nu min karriär ta en helt ny vändning. Det är till Utsiktsbloggen media vänder sig för att få svar på de stora frågorna. Vad det handlade om? Ja, åldrandet förstås, det enda jag nuförtiden kan uttala mig om med en viss pondus. Tryck här för Expressens artikel.  

Surahammars Folkets Hus. Riktigt fint! 
Dessutom satt jag i torsdags med på en heldag i Surahammars Folkets Hus och lyssnade på intressanta föredrag om "Kultur för äldre". Där var det egentligen inte meningen att jag skulle vara med, men jag hamnade där och fick tom en lunchbiljett, men tyvärr var det 2-dag då så den kunde jag inte utnyttja! Men det känns rätt bra att vara med på ett hörn här och var och lyssna på äldrefrågor och ibland även säga vad man tycker!

Efter lunchen (som jag alltså inte åt) stod jag och mina 82 kamrater från Rock Everybody på scenen för ett kulturellt inslag av yppersta klass: Elvis - Queen - Status Quo - Pugh etc. Är inte det ett bra exempel på "Kultur för äldre" så säg!

Som oraklet i Delphi har Utsikten svaret
Med dittan och datt man vänder sig hit
Som Reinfeldts problem med regeringsansvaret

Är Sagerska ledigt så flyttar jag dit!    

#blogg100 nr 69, extranummer!

3 kommentarer:

  1. Mäktigt! Nu dröjer det inte länge förrän de ringer och vill ha med dig i frukostteve :)

    SvaraRadera
  2. Du ser.... det är nog inte värt att du slutar blogga! Vem ska då journalisterna fråga?

    SvaraRadera
  3. Ebeth o AÖW det här var ett tecken som en fåfäng Utsiktsbloggare lägger stor vikt vid i sina framtidsplaner

    SvaraRadera