torsdag 29 maj 2014

Lokala insändarsidor

För övrigt anser jag att du borde gå på Rockkonsert på söndag, Carlforsska kl 16.00. Biljetter finns att köpa på Carlforsska innan konserten, 15.00 - 16.00


Senaste 
I insändarsidorna i lokaltidningen är det kul att följa vad som engagerar på hemmaplan. Hos oss i Västerås är det senaste ett nybygge i Stadsparken. Andra saker är ska man gå till höger eller vänster, rondellkörning, pensionärsskatten, palmer vid nya badet, ska flygplatsen finnas kvar, det är exempel på lite annat som man brukar se på Vlt:s insändarsidor.

Jag har skrivit några insändare jag också senaste åren. Det har handlat om Sociala Medier för äldre och jag hade hoppats lite att nån hade gett mig på moppe så det blivit en liten debatt, men det har det aldrig blivit så det blir nog inga fler i det ämnet i alla fall.

I veckan skrev en föreningsvän ett långt inlägg och var upprörd över vår svarta kub, Brasserie Stadsparken. Stilbrott, ser ut som ett akvarium etc.. Jag har inte sett byggnaden  än sen den blev färdigt, men under bygget tyckte jag det såg riktigt fint ut. Jag är positiv.

Men insändarsidorna gör absolut sin nytta för att folk ska få avreagera sig. Jag har ju min utsiktsblogg när jag vill gnälla!        

I Stockholm har dom Globen, Paris en pyramid
Nån stad har nog en stolpe med något fult bredvid
I Västerås vi fick en kub av glas, Stadsparkens Brasseri
Förargar några men rätt snygg om man är fördomsfri    

För övrigt anser jag att du borde gå på Rockkonsert på söndag, Carlforsska kl 16.00. Biljetter finns att köpa på Carlforsska innan konserten, 15.00 - 16.00

#blogg100 nr 89       11 nummer kvar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar