måndag 19 maj 2014

Vi har rensat bland TV-kanalerna

Hela programutbudet nu i Stentorpet
När det var nytt med Kabel-TV en gång hade vi massor av kanaler och ibland några filmkanaler också. Sådär har det rullat på, vi har alltid haft en massa kanaler som vi betalat för men i stort sett aldrig tittat på.

I stugan tror jag vi hade över 50 kanaler ett tag med några rätt dyra sportkanaler. Men nu är det slut! Nu har vi det minimala antalet kanaler både hemma i stan och i stugan. Och så är det ju sommar också, ingen TV-säsong precis.

Men det går ju mot fotbolls-VM och om något år är det olympiska spel igen med en massa spännande sport på TV, men ändå så har vi bestämt: det som inte går att se i SVT och till nöds i TV4 är inte värt att se. Priset är det helt avgörande, dvs att betala för nånting som man inte använder har jag tröttnat på. Och med en Chromecast för 310 kronor kan vi hyra film hemma i stan också även om det inte är riktigt lika enkelt som med Telia i stugan.

Dom lite äldre barnbarnen kanske blir sura när som ser hur magert TV-utbudet är, men det får man ta. Och för dom yngre duger Barnkanalen! Den här helgen var första helgen med bara 6 TV-kanaler i stugan, och det gick ju bra. Det är trist att missa fotbolls-VM i Brasilien, men resultatet står ju i tidningen i morgon som Margareta brukar säga...

SVT och TV4
Det får räcka bra åt oss
Sportkanaler är för dyra

 Och vi får ändå stryk förstås 

#blogg100 nr 79     21 nummer kvar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar