fredag 22 januari 2010

Dagens bastusnack, gubbsnack?

Ofta är behållningen av styrketräningen bastusnacket efteråt. Idag var det mest bandysnack.

Så här en vardagsförmiddag är det är hög medelålder, från min ålder och uppåt. Roligast är väl om folk tycker lite olika, konsensus kan bli lite trist, men idag var vi nog alla överens. Vi beslutade med acklamation att det har gått för långt, det är för mycket idrott på TV - vi orkar inte se allt. Och det är för mycket pengar i idrotten nu.

Så där tycker nog de flesta, det är inte bara gubbsnack, men det går nog inte att göra något åt'et. Idyllen från förr kan man glömma. Nu är det pengar, värvningar, tuff träning, elitsatsningar, reklam och TV. Och doping.

Men det var kul att höra Anders (kanske 75 nu) som spelade bandy i VSK när jag såg allt på 50-60-talet. Dom hade en annan syn på träningen då. Och det var roligare för oss publik då, nu är alla så duktiga så det är en annan sport nu. Och vår fina inomhushall är bra, men det är svårt att få samma stämning nu när man inte behöver tränga ihop sig på läktarna för att hålla värmen.

Och Kalle Rosenberg från Göteborg gått ur tiden för ett par veckor sen, han sov på grönvita lakan. En sån hejaklacksledare får vi aldrig mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar