söndag 17 januari 2010

I gott sällskap

Henke Larsson gjorde det stup i ett. Mark Spitz gjorde det. Och Björn Borg. Ben Johnson. Maradona. Marion Jones ska göra det när hon kommer ut ur finkan. Och nu gör jag det.

Det blir väl inte alltid så bra när man försöker att komma tillbaks till dom stora scenerna efter att ha lagt av, men har man väl fått korn på ära och berömmelse så är det mycket som lockar. Och när det dessutom blev en sådan enorm anstormning med uppmuntrande inlägg efter min (senaste) stängning av bloggen så får jag väl satsa för vårsäsongen också.

Och det finns två skäl till:

Det ena är ett TV-program jag såg om Gilbert Kaplan häromdan. Multimiljonär många gånger om, Gustav Mahler-kännare och amatördirigent. Auktoritet eller talanglös skojare? Bra program, det kommer jag nog tillbaka till någon gång här på bloggen. Jag kände lite släktskap med Gilbert, åtminstone det där med talanglös, och det gav mig lite inspiration till en reopening show.

Det andra är att mina bildkurser börjar nu i veckan, och där kom jag på att jag kommer att behöva bloggen för att mina elever ska få tillfälle att avlägga sin examen.

Så oavsett om bloggen får några läsare eller inte så har jag några helt egoistiska skäl att damma av den efter nästan tre veckor i kylan och eterskuggan.

Det har varit hårda veckor men nu är "Utsikt från torpet" och "Utsikt från mobilen" tillbaka i mänsklighetens tjänst åtminstone under våren 2010.

2 kommentarer:

  1. Bra gjort - och när planerar du att återuppta löpningen? // Anders

    SvaraRadera