onsdag 9 mars 2011

Träningsrapport vecka 10 2011

Nu är jag igång igen efter året första mara, det ska bli tre stycken i år. En och en halv vecka har jag vilat.

Spinning idag var en bra mjukstart, och jag kände direkt att jag var i bra form idag, det var så lätt att stå och trampa och jag kunder dra på lite extra tungt idag - bra träning.
Spinn of Hope
Nästan fullsatt i träningslokalen och bra stämning, det måste vara kul för vår coach Ulrika att träna ett så positivt och träningsvilligt gäng. Den 26 mars ställer vi upp med ett lag i insamlingen för Barncancerfonden - Spinn of Hope - heldagsspinning från 7-19, men jag missade att anmäla mig, och nu är det fullt. Det var kul att vi fick ihop ett lag som samlar in pengar till barn som behöver allt stöd. 1500 kronor kostar det att anmäla ett lag, men jag kommer inte att kunna få ihop ytterligare ett lag från oss seniorer så jag bara avstår och kommer igen nästa år. Men jag kan ju skänka lite pengar ändå till fonden även om jag inte cyklar. Det ska jag göra.
Barncancerfonden 90 20 90-0  

Det är spännande varje onsdag att se hur det ser ut i bastun och pinsamt också att se hur badets snickarmästare lappar och lagar en bräda i taget. Sist var det hyfsat reparerat men nu var en bräda borta igen på räcket runt bastuaggregatet. Det är säkert dum åverkan av några unga grabbar (fördomarna säger det) men spikar man med tunn listspik som lossar bara man rycker lite i brädan så är det som att be om att det ska gå sönder. Snart tar jag med mig skruvdragarn in i bastun och fixar det själv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar