torsdag 10 mars 2011

Trendsetter

Jag har det i svart på vitt - vårens trender i trädgården är redan gamla och genomförda på Stentorpet. Det står i dagens tidning.

Fågelholkar ska det vara - och det har vi många av. Och fler ska det bli. Några är personligt målade, en är som en liten stuga, andra är mer neutrala, men i alla kommer det att födas fågelungar framåt sommarn. Och i kaprifolen och björkhäcken får vi fågelbon hoppas jag, det är nog också trendigt.

Så ska det vara ljudanläggning i trädgården till grannarnas fasa. Det har vi förstås också, men bara trådlösa högtalare för 599 kr från Clas Ohlson, Arkon, men dom är helt OK. Då kan vi sitta i pergolan på kvällarna i sommar och lyssna på fin musik från Spotify på datorn inne i stugan när alla fåglar gått och lagt sig i bon och fågelholkar. Trendigt.

Till sist ska det vara slitna möbler, gärna lite hopplock. Det klarar vi med råge, speciellt runda bordet med sina stolar. Dom faller nästan ihop, och varje år sneglar jag åt brasan, men så spar vi dom alltid ett år till, och nu när dom är så trendiga var det ju tur att vi inte eldade upp dom i höstas. Bordet är tom lagat med packtejp, det om något är väl trendigt.

Så det vi hittar på framåt sommarn 2011 på Stentorpet går att läsa nästa år som 2012 års trender, det är så det fungerar för oss trendsetters.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar