lördag 26 mars 2011

Vad var det för kö?

På väg hem från affärn igår såg jag en konstig kö. 30-40 meter lång eller mer.

Mitt i stan. Kravallstaket och allt.Var det kö till restaurangen tänkte jag, men i så fall gick kön åt fel håll. Skulle dom kanske på nån bussresa? Det fanns en busshållplats alldeles i närheten. Nä, jag fattade faktiskt inte alls vad det kunde vara. Mest killar, eller faktiskt bara killar, kunde det vara nån ledtråd? Jag gick och funderade på det här fenomenet på väg hem. Nåt skumt var det helt klart.

Men så såg jag svaret i tidningen i dag: Ipad 2 släpptes igår, men det hade jag ingen aning om. I Amerika såldes runt 500000 st redan första helgen när den släpptesdär, så det är klart att det ska vara rusning här också, dom som stod först i kön hade köat i 5-6 timmar till Apple-affären som ligger där kön slutade.

Det är väl en grej förstås att vara först i Sverige, men jag tålar mig ett tag till. Jag skulle förstås kunna köpa en Ipad 1 i antikvitetsaffärn eller ska jag börja spara till en Ipad 2 som present till mig själv.

Eller så väntar jag några veckor då har väl Ipad 3 kommit, eller..? Men det var fint att jag fick reda på vad 40 meter killar med nåt skumt i blicken var ute efter.      
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar