torsdag 5 februari 2009

Garageinbrott


Vi har har haft inbrott i garaget i natt, det var trist.

Och det märkliga är att dom var inne i garaget tre gånger. Först 2 gånger under dan, sen finalen mitt i natten. Lasse som har bilen bredvid min satt vakt till kl 1.00, så dom har dykt upp efter det. Det måste vara en nyckel på drift.

Det är 35 platser i garaget och Lasse fick bakrutan sönderslagen och en dunk med 10-liter bensin försvann.

Men värre var det för killen med BMW-n, hans sommardäck som kostat 50000 ligger väl ute på Blocket nu. Och kinesen och några till blev också av med sina sommardäck, men mina var väl för slitna så dom blev kvar. Eller så hade dom ingen Citroën att sätta dom på.

Jag blev kvar i garaget idag och surrade med Lasse nästan en timme, och det är klart att han hade synpunkter på hur såna här grabbar (för det var väl inga panschisar) ska behandlas. Jag skulle nog också blivit upprörd om jag blivit drabbad.

Och för säkerhetsskull flyttar jag bort mina sommardäck från garaget.

2 kommentarer:

  1. Han med däck för 50.000 är lika galen som vår äldste son. Hur i hela fridens namn - även om man har en BMW, det hade sonen också - kan man betala så mycket för bildäck. När huskorset köpte vår C5så frågade äldste sonen vilka fälgar det var med, jag har för mig att jag svarade gjutjärn. Galenskap.
    Grefven

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig. Dels att köpa såna hjul, och sen låta dom ligga i ett flerbilsgarage. Vi folk är lite olika.

    SvaraRadera