torsdag 19 februari 2009

Hinner ni jobba?

Det är snart 5 år sen jag lämnade yrkeslivet. Men jag har inte lämnat datorn.

Nu har jag bytt dator som gett mig flera dagars heltidsjobb för att få allt på plats och jag är inte klar än, men nu går det i alla fall fort som f-n som tur är för det är mycket att göra vid datorn. Lite väl mycket.

E-posten ska kollas förstås fast jag mest får reklam, sen ska man läsa tidningar och nyheter. Man ska kolla Facebook, den här bloggen tar ett par kvartar varje dag och jag vill kolla lite i andra bloggar också. Så tittar jag lite på Pensionätet och Silvergen ("Facebook" för oss äldre). Och TV-programmet man missade måste man ju se. Med mycket mera.

Och nu ska man börja med Twitter också, puh, och det var lite kul med riksdagstwittrarna. Allteftersom jag hittar nya twittrare att följa så tar väl det här sin tid också. Och nu måste jag lära mig twitter från mobilen också. Man måste ju hänga med.

2 kommentarer:

  1. Jag hänger inte med i ditt tempo med alla nymodigheter!! Twitter också - det fattades bara det. Då får man väl lära sig det också då... Fast jag tror jag nöjer mig med statusuppdateringar på Facebook istället. Det funkar bra att pyssla med på mobilen när jag åker tåg på dagarna.

    SvaraRadera
  2. Det är klart du ska twittra. 5-10 inlägg om da'n är det normala och ses också som ett minimum. Lycka till!

    SvaraRadera