måndag 8 mars 2010

SVT:s reklamsatsning

Det är en väldigt pinsam tid som kommer nu, jag förstår det. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att SVT skulle göra en sån här reklamsatsning för kungahuset.

I 15 timslånga program kommer SVT att marknadsföra Viktorias bröllop, jag kommer inte att se ett enda. Inte för att jag har något emot Prins Daniel af Ockelbo och hans blivande gemål, men det är ju bara ett sånt pinsamt spektakel. Och förutom de här programmen bjuder SVT på en massa annat trams, Herman har en hörna, Ebba har en blogg.

Visst ska dom gifta sig, och jag vet att det är bra reklam för Sverige, för handelsbalansen, turismen och sånt, men så skönt det är att är ärligt och uppriktigt säga att det här är pinsamt trams.

Det enda som är bra är att det väl måste bli en del saklig debatt också om statsskicket i Sverige, det utgår jag från att SVT kommer att se till, och kanske en sån debatt kan dämpa de värsta dumheterna, men ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte det. En jobbig tid blir det.

Och jadå, det är bara att låta bli att titta på det man inte gillar, men att SVT ställer upp på en sån reklamsatsning, det tycker jag är rejält dumt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar