lördag 20 mars 2010

Vingåkers Factory Outlet

Vi har över 10 mil till Vingåker, så ska det löna sig att åka så långt borde man väl handla ordentligt, men vi kom bara hem med ett par jeans och ett par skor. Men det var en trevlig resa ändå.

Vingåker ligger ju i en så fin del av Sörmland så det är alltid värt att ta en tur i dom där trakterna, och min farfar är född där så dit åker jag gärna. Känner mig hemma.

Själva affären var mycket större än jag trodde, och dom hade mycket kläder, men jag blir egentligen bara yr i skallen i såna här affärer, jag vet inte vad jag ska titta efter. Det är lättare att gå i elektronikaffären och på Clas Ohlson.

Ett par jeans var det enda jag hade planerat, och dom hittade jag direkt, så jag var egentligen klar på mindre än fem minuter.

Sen passade jag på att se om det fanns några kavajer i min storlek, det har jag alltid så svårt att hitta. Och lika svårt var det i Vingåker. Det fanns snygga kavajer, men i min storlek, C96, fanns det som vanligt inte en enda kavaj! Tomt! Jag fattar inte det - inte är jag väl så ovanligt byggd. Lite muskulös förstås och bred över axlarna, men ändå.

En trevlig shoppingresa var det, men jag fortsätter nog att ekipera mig på Dressman, men dom har inte heller kavajer i min storlek så det får jag klara mig utan. Tur att jag har kvar konfirmationskostymen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar