fredag 14 mars 2014

Blogg100 i gungning

Den här helgen blir en utmaning. Ska det sedan länge obrutna bloggskrivandet nu brytas. Visserligen vore det väl en välgärning, men....

När jag har barnbarnen i närheten brukar jag stänga bloggbutiken av flera skäl. I första hand för att passa på att prioritera ungarna, men även för att det är en omöjlighet att tänka en klar tanke när små barn sätter igång och babblar.

Jag får väl se - i #blogg100-racet gäller ju kvantitet i stället för kvalitet så jag kanske hittar nåt Youtube-klipp jag kan publicera i alla fall.

Annars var väl gårdagens glada nyhet tanken att höja pensionsåldern till 69, det var väl roligt för alla i yrkesverksam ålder! Mig var dom nöjda med redan vid 60 så nu blev jag lite avundsjuk. Tänk så skönt det hade varit att gå i pension i år.

Flygplanet som försvann i Malaysia blir allt mer konstigt, rena Hollywood-filmen, men det var ju tur att explosionen i New York "bara" berodde på en gasläcka. Första lite egoistiska tanken var att det ska väl inte bli strul nu inför min marathonfinal i NYC i höst. Jag hoppade av 2001 och ställde in mitt deltagande efter World Trade (5620 kr kostade det mig) och 2012 blev loppet inställt i Sandy-stormen bara ett par dagar innan start så man är ju aldrig säker. Men pengar är ju det minst viktiga när det händer olyckor, men nu håller jag alla tummar jag har för att det ska bli Succé Grande i höst!

I kväll kommer ett par trötta ungar hit direkt efter simskolan i Uppsala!

#blogg100 nr 14
#blogg100öw nr 45

            
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar