fredag 21 mars 2014

Effektiv reklam

    
140321-nike-free out of stockMargareta har tänkt köpa ett par joggingskor. Inte för att i första hand hänga med mig ut och jogga, mer bara för att det kunde vara kul att anstränga sig lite mer på motionsrundorna ibland. Så såg vi en annons från Stadium och tog en promenad ner till stan.
Dom reade en sko som vi tänkte kolla men i affären var det i princip helt tomt på bordet med skor för damer. Nedsatta från 1099 till 500 hade det varit alldeles fullt i butiken vid öppningsdags sa dom. Tre hela lådor med skor hade gått åt till morgonpigga och ekonomiska damer. Vi som kom dit till lunch blev utan. och nu är det slutsålt i webb-butiken också. 
No big deal - det finns massor av andra skor att välja på, jag blev mest imponerad att det kan bli sån rusning, så himla billigt var det väl inte. Faktiskt stod det 899 på kartongen som ordinarie pris, men det var det väl ingen som hann kolla. Och jag ser att man kan köpa just den här skon på nätet från Wiggle fraktfritt för 583 kr, men vi tar och kollar runt lite och provar i lugn och ro först. 
Och ett tips till löpsugna är att ställa klockan tidigt nästa gång Stadium rear joggingskor för damer. Pengar att tjäna!
#blogg100 nr 21
#blogg100öw nr 52


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar