lördag 8 mars 2014

Världsrekord!

Vart tog snön vägen?
I alla fall ett Stentorpsrekord som vi säkert delar med alla andra fritidshus i den här delen av Sverige. Inte en snögnutta på hela tomten. Inte ens där det är som allra mörkast, inte ens i lilla diket. Det har aldrig hänt den 8 mars tidigare i världshistorien.

Dom där raderna skrev jag som hastigast, gick ut och grejade på tomten några timmar och tänkte spinna vidare på den inledningen med en lite lustifikation jag hade i huvudet, men när jag kom in råkade jag se att semifinalen VSK - Hammarby spelades idag, det hade jag missat! Jag trodde det var i morgon men nu hann jag se slutet på matchen i alla fall när VSK tappade en 5-2 ledning till 5-5 för att sen slå in segermålet i sudden.

Så nu är jag för skakis för att kunna slutföra tankegången om den tidiga våren. Bara konstaterar att nu ställer jag undan snöskyfflarna för den här säsongen. Nästa år körs Vasaloppet den här helgen, undrar hur dom tänkte när dom flyttade fram datumet?

Så eftersom det känns lite darrigt efter det lilla jag hann se av bandysemifinalen så tar jag lite om bandyn i stället. Västerås var nästan utslaget i kvartsfinalen och så blir det bandyfinal! För alla oss lite äldre Västeråsare är det bandy som gäller, och förresten äldre, det är lika mycket bandy som gäller för yngre Västeråsare också, vi kallar det kultur, riktig kultur!



Grattis VSK och alla oss Västeråsare! Nu tar vi Sandviken på Friends den 16:e!

#blogg100 nr 8
#blogg100 öw nr 39

1 kommentar: