tisdag 7 maj 2013

Det är kebabens dag idag

Viking Kebab är en favorit
Jag tror det, läste jag inte det i morse? Eller var det igår? Vi säger att det var idag. Vi firade i alla fall med Viking Kebab.

Alldeles tomt idag
Har man hållit igång hela dan är det fint att vara lite lat till kvällen. Vår Salapizzeria är Torino nere vid dammarna och det fina med den pizzerian är att medan man väntar kan man läsa Sala Allehanda och uppdatera sig i vad som hänt i Sala på sista tiden. Några hade varit dumma men dom satt i kurran nu stod det, för övrigt kommer jag inte ihåg något mer. Det hade väl inte hänt nåt. Vi käkade tidigt ikväll så vi kunde sitta ute, det var väl därför jag var enda kunden där idag. På Kebabens dag. Kunderna kommer väl lite senare kan tänkas.

På väg tillbaka upp till stugan åker man förbi Sala Kebab AB. Jag var tvungen att stanna till där och kolla om dom hade stor fest i trädgården, men det var tomt! Pinsamt för dom, dom hade stängt och gått hem och hade inte ens hissat vare sig den svenska eller kebabflaggan. Fyra tomma flaggstänger på Kebabens dag hos Sala Kebab AB!  
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar