söndag 12 maj 2013

Ta tåget!


Stockholmsresa i morgon och tågbiljetten är inköpt med bra PRO-rabatt. Det kanske är ännu billigare med Swebus, men nog är det skönare att åka tåg.


När vi flyttade in centrum sa vi att ta skulle tåget till Stockholm lite då och då för teater eller nåt sånt, och nog händer det ibland men alltför sällan. Det grämer mig att vi inte åkte upp och kollade Bruce Springsteen nu när han har spelat tre gånger i Stockholm, men nästa gång han är här köper jag absolut biljett. Både till tåget och till showen.

Gott om tid att läsa på
långresor
Över Alperna mot Italien
Vi gillar annars att åka tåg. Ett par somrar har vi spontat lämnat stugan och tagit tåget ner till Malmö eller Göteborg bara för ett par dagars omväxling. Och tågresan till Verona för fyra-fem år sen var en höjdare även om man kände sig lite instängd på tågfärjan över till Sassnitz. Synd att det där med tågcharter med tex Fritidsresors Blue Train inte blev någon höjdare, för det finns väl inte kvar längre va? Hittar inget i en hast, det måste jag forska i. Det passade ju oss så bra av miljöskäl och det tokiga är ju att det är alldeles för billigt att flyga som är dumt för miljön jämfört med att åka tåg som är bra. Knasigt!


Men i morgon är jag miljövänlig, tåg och en promenad till Historiska Museet.


1 kommentar:

  1. Skumt - i ett par av mina senaste inlägg har det dykt upp länkar till reklamsiter. Har jag fått virus i datorn? Jag ska forska i problemet.

    SvaraRadera