fredag 24 maj 2013

Temper, temper!

Det är lätt att blodtrycket stiger när man blir irriterad. Som när nån parkerat på den privata parkeringsplatsen. När nån tränger sig före i matkön. Eller när morgontidningen inte kommer.

Det har fungerat så fint ända sen onsdags förra veckan då vi fick Sala Allehanda och så igår kom Vlt också. Två morgontidningar att börja dan med! Fakturan för Allehanda kom igår också, allt har fungerat fint.

Men idag var det tomt! 

Högtryck i mätarn?
Jag lättade på locken och i vår brevlådsrad låg det en Allehanda i nästan alla utom hos dom där som börjar jobbet tidigt. Men i våran blåa låda var det tomt! Varken Vlt eller Allehanda. Hur tänkte tidningsbudet? Gick förstås bara på gammal rutin.

Förra året tog det över en vecka innan tidningen kom men i år har vi skrutit över Prolog som delar ut tidningar i Västmanland, men nu tar jag tillbaka berömmet. 

Tidningarna kommer med posten efter ett har dom lovat. Kanske ett I-landsproblem att bli irriterad, men man vill ju att det ska fungera. Jag ska kolla om det blivit något utslag på blodtrycksmätare.    
        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar