tisdag 21 maj 2013

Det är svårt att säga stopp när man börjat äta PLOPP

Reklamens makt. Alltför många reklamslogans sitter kvar i hjärnan hur länge som helst. Den där raden är väl från 50-talet men har etsat sig fast. Finns Plopp kvar förresten? Påverkad av reklamen ska jag kolla i affärn idag. Choklad med krämig kola inuti, visst var det väl det?

Tag det rätta, tag Cloetta - Det är fult att inte måla, Alcro köksfärg - Gula hinnan det är känt, Pepsodent - Ta't lugnt ta en Toy - Mmmm Marabou, etc... Sitter som hugget i sen, ändå hade vi ju inte alls så mycket reklam som ungdomarna nu matas med. Och såg den bara före filmen på biografen.

Det är också svårt att säga stopp när man börjat skriva blogg, och nu har det blivit en daglig uppdatering sen 22 januari. Aldrig med tvång, det går alltid att skriva nån liten obetydlig rad, inget ämne är för obetydligt för att inte bli analyserat och skärskådat och tar inte så lång tid heller,  men för att det inte längre fram ska bli ett tvång är det läge nu att bryta sviten. 22/1 tom 21/5, fyra månader och exakt 120 dagar blev det.

7-10 inlägg i veckan får bli 3-5 inlägg nu över sommaren så får det väl bli dagliga uppdateringar igen längre fram om det blir någon ny #blogg100-utmaning.

Färre inlägg men blir det bättre kvalitet då? Nej, det är knappast troligt, bloggskribenten är ju densamme. Morgondagen, 22 maj, kommer att bli bloggfri för att markera att sviten är bruten. Även om mycket intressant händer just i morgon. I Riksdagen diskuteras Socialutskottets betänkande SoU20, PRO i Vimmerby har vårsupé och Vägverket har workshop om infrastruktur, intressant alltihopa och värt att kommentera. Och Clea har sin högtidsdag så nog finns det ämnen att skriva om, men jag håller stängt i morgon för fria aktiviteter. Trevlig sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar