onsdag 28 augusti 2013

Avslöjad i en pinsam situation

Kort paus under hårt arbete
Nu kanske någon hade hoppats på något värre, men det här var illa nog och kan påverka min image negativt om jag inte gör några klargöranden.

Är det något som gör att man ser lat och ointresserad ut så är det väl när man självupptaget sitter och håller på med manikyr. Och frökenaktigt. Inget fel med fröknar, tvärtom, men för oss stora starka karlar låter det lite negativt. Och sitta och fila på naglarna, då tänker man väl lite fördomsfullt på tjejerna i växeln en gång i tiden. Som nu är bortrationaliserade men säkert sköter sina naglar bra ändå.

Annars är jag egentligen lite stolt över den här paparazzibilden som Margareta tog. Som notorisk nagelbitare i nästan 70 år är det bara senaste halvåret eller så som jag har lagt av och har haft anledning att klippa naglarna. Bita på naglarna är en dålig ovana och lite ohygienisk.

En annan sak på bilden som jag är lite stolt över är min T-shirt som jag fick den 3 november 2002 efter målgången i Central Park. Om jag får en ny i november 2014 kommer den ALDRIG att drabbas av att bli degraderad till en arbets-T-shirt i stugan som den här. Den här har jag numera bara på mig när jag gör lite skitjobb, som idag, så manikyrbilden ljuger, jag hade tillbringat hela morgonen med källarrensning och bortsortering av gamla färgburkar och sånt.                

Om/när jag får en ny NY-marathontröja kommer jag bara ha den på ytterst högtidliga tillfällen. Och när jag vill malla mig lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar