tisdag 20 augusti 2013

Lite speciell vecka det här

Så här i mitten av augusti har vi lite datum som vi inte gillar, det har hänt lite tråkigheter just dom här datumen och just den 20:e är ett för oss lite dramatiskt datum. Nästan så vi varit lite oroliga ibland när det dragit ihop sig till mitten av augusti, men det är ju samtidigt lite dumt, inte tror vi väl på skrock...

Semestern är slut - Härligt!
För det är mycket som är bra också den här tiden på året. Nu är folk tillbaka på jobbet, det är ju positivt. Och skolan och dagis är igång igen, det har nog barnbarnen sett fram mot sista tiden. Speciellt Natan som börjar i skolan - stort! Och Ellen och Casper börjar i nya skolor, ja mycket är nytt för alla. Och nu är det ordning och reda i TV-tablåerna också fr.o.m. den här veckan, det är bra för oss TV-nördar. Morgon-TV i SVT är igång nu precis som det ska vara, t.ex. Vi har vår rutiner och vill ha det som det alltid har varit.

Och det är bara två och en halv vecka kvar här på Stentorpet också, det är rätt bra det också. Och den här tiden från mitten av augusti och tills vi flyttar hem brukar vi vara väldigt flitiga då vi i en hast sätter igång och gör allt som vi borde ha hunnit med tidigare under sommaren.

Vi ska ta hem ved inför vintern, röja, rensa och köra ner en massa till tippen, elda och beta av "Att Göra"-listan så mycket det går, här ska jobbas! Peppar peppar - det här är en ovanligt fin "mitt i augusti"-vecka. Bara det inte händer något dumt i år när jag är så styv i korken.            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar