lördag 10 augusti 2013

Vem behöver en egen pool?

Vi har fått bada hos flera vänner med egen pool, och det har varit fina bassänger och bra på alla sätt, men ingen av dom går upp mot vår privata pool, eller badanläggning ska man väl säga.

Litet fint bad utanför Sala
Det här var tredje gången under de senaste åren vi tog en tur till Tärnabaden. På lagom avstånd från stugan om man vill prova något annat än bad i våra sjöar här runt stugan. I Tärna finns tre bassänger, bastu och café och både stora och små tycker det är kul att plaska i en pool ibland.

Lite kyligt på morgonen idag men när solen började värma "tog vi en lite tur" som Natan brukar säga, och det var som det varit nu alla tre gånger vi varit där de senaste åren. Vi var helt ensamma där! Det är alldeles som vår privata badanläggning! Ungdomarna som jobbar där i entrén blir ju glada när dom får besök, men visst är det väl lite konstigt att det är så tomt. Någon gång har det varit busväder, men även då går det ju fint att bada i en varm pool, och just idag var det sol och riktigt varmt också. Skumt.

Vi hade gott om plats
Så någon egen pool är det inte tal om, och förresten hoppas jag att vi inte är ensamma där nästa gång, det är förstås bara roligare om det är lite fler folk som badar, och det här att vi varit ensamma där så många gånger hoppas jag bara är tillfälligheter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar