tisdag 21 januari 2014

Jag hänger inte med i sporten längre

Lite fundersam blir jag när Sverige är mitt uppe i handbolls-EM och jag inte bryr mig. Det är match i kväll och den kommer jag inte att se. Det står i tidningen i morgon hur matchen gick.

Vintersäsongen är i full gång med Vinterstudion och sport på SVT varje helg, och jag har knappt sett nånting. Spännande slalom och störtlopp, skidskytte och skidor. Inte ens att jag följer vare sig hockeyn eller bandyn, vad har hänt? Åldern antagligen.

Nu har jag sagt upp alla sportkanaler i stugan också. Inte ens Eurosport har vi kvar längre. Det är ju onödigt att betala för en massa kanaler man aldrig tittar på. Jag är tillbaka till tidigt sextiotal när det räckte med en TV-kanal, vi tittar nästan bara på ettan. Men i gratispaketet hos Telia får vi TV4 och Access plus alla SVT:s kanaler, det räcker bra, inte kostar vi på en massa Viasat-kanaler och betalar extra för att se OS. Nä, det är ju bara att kolla på nätet hur det gick.

Lite synd är det, men jag måste erkänna att jag tappat det riktiga intresset. Fotbollen i höstas var spännande fram tills att Sverige blev utslaget och inte kom vidare till Rio och det fina med att dom missade är att man slipper kolla så mycket fotboll i sommar. SVT och TV4 sänder så vi har rätt kanaler då så en del kommer jag allt att se.

Trist, jag som alltid varit så sportintresserad. Det är för mycket sport på TV och kanske är det också det där att det är så mycket pengar inblandat och så all doping. Sverige mot Polen i handboll i kväll, hoppas Sverige vinner, men det får gå som det går.  

        
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar