onsdag 3 februari 2010

Spinning för Barncancerfonden


Vårt lag börjar ta form, vi får till minst ett seniorspinninglag, kanske två.

Kent blev lagledare, och han har redan fixat tröjor från en generös sponsor, Coop: "Vi spinner för Barncancerfonden" kommer det att stå på tröjorna.

27:e mars kör vi en stafett med spinning hos Nautilus i 12 timmar med högst 12 i varje lag, så var och en får ta minst en timme. Laget betalar 1500 kronor som går till fonden och Nautilus står för lokalen och får lite uppmärksamhet förstås.

Det är deras Fredrik, vår instruktör, som alltid har grejer på gång, och det här som han har dragit igång har ju ett ädelt syfte. Han har lovat att bilda ett enmanna-lag och cykla dom 12 timmarna själv om det blir nån cykel ledig. Det orkar han säkert, en riktig långmilare.

Dom har c:a 25 cyklar och försöker få företag och föreningar att ställa upp. Det kan bli en riktigt kul dag, och det är sån sammanhållning nu i spinninggruppen när vi har det här att surra om.

2 kommentarer:

  1. Kort fråga: Vem bestämmer tempot?

    SvaraRadera
  2. Ingen Pacemaker, här är det bara egna orken som bestämmer tempot. En och annan tempohöjning får man väl lägga in om man får syn på nåt snyggt och vill imponera.

    SvaraRadera